Om Kaas Byggeindustri

Om Kaas Byggeindustri

Kaas Byggeindustri A/S har opnået stor kompetence inden for byggeopgaver, som er udført som del- eller totalopgaver – primært projekter,  hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele. Vi fokuserer på industriens behov og byggeri og vi har igennem en masse år hjulpet en masse danske virksomheder med opførelse af industribyggeri.
Vi har erfaringen

Vi har erfaringen

Kaas Industri A/S er baseret på erfaring og indsigt i konstruktionen af bilhuse. Vi har en detaljeret forståelse overfor vore kunders forretningsmæssige udfordringer – vi kan derfor levere fleksible, effektive og robuste løsninger.
Din garanti for en perfekt og veludført løsning

Din garanti for en perfekt og veludført løsning

Vi sikrer dig højest mulige kvalitet og sikkerhed for dine brugere og opfylder selvfølgelig også kravspecifikationer ud fra myndighedskrav. Vi beskæftiget os med rådgivning, tilsyn og byggeledelse inden for erhvervs – og industribyggeri.  

  • Vi bygger bilhuse, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele. Med stål er det muligt at bygge store søjlefrie arealer, hvilket giver total frihed til indretning og disponering.

  • Vi designer bilhuset, så det passer til lokalområdet. Vi kan variere størrelse og udtryk, når det gælder farvevalg, portløsninger og andre facadeelementer.

  • Stålpladerne leveres i et væld af farver, og et bilhus kan bygges med glasfacadepartier, så lysindfaldet bliver optimalt.

  • Vi bygger bl.a. også lagerhaller, garager og værksteder


Lad os bygge dit nye bilhus

Ring til os

+45 70 40 40 08

send en email

info@kaasbyggeindustri.dk

eller kig forbi

Skånevej 13
6230 Rødekro

Lad os mødes

Så vi kan skabe de ideelle
rammer om jeres virksomhed

Besøg os på kaasbyggeindustri.dk

Hovedside